Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto:AndLou


UR DET FÖRFLUTNA

 

Jag har alltid väntat på mina återkommande

och ofta ganska så fatala misstag

de har dock tack och lov blivit färre med åren

men jag undrar …ändå när   

 

för jag vet ju fortfarande att de kommer förr eller senare

och kommer jag då att ge upp

ja visst det förflutna är ju allas verklighet

men för mig blir min verklighet en känslomässig déjà vu

 

på något outgrundligt sätt fortsätter jag att återuppleva

och att leva i det förflutna

så efter allt det som jag upplevt och som format mitt liv

blir ju det förflutna …min enda verklighet

 

Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-08-16 14:14



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Bra, helt enkelt. Tack.
2021-08-17

  Kungskobran VIP
Om det förflutna vet man, vad som döljs i framtiden vet man inget om förutom en sak
2021-08-17
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP