Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skadar mig själv.

vad har jag gjort.'
mot mig själv.
har inte lyssnat på läkaren.
har inte lyssnat på dom.
har druckit kaffe i massor.
ätit sånt jag inte får .
tagit bort medicinen.
jag inte mår bra av.
tänker inte på att jag.
jag hade tarmblödningar
2018 förlorade mycket blod..
fick flera påsar blod.
dom trodde jag inte.
skulle klara mig på intensiven.
vem är jag som är så dum.
och sen min stroke 2018.
för att jag blivit bra,
tror jag at jag är odödlig.
hur kan man vara så dum.
att inte lyssna på sin kropp.
i dag har jag ont i magen.
jag blir arg på mg själv
är inte rädd om mig själv.
jag dödar mg själv
på detta vis.
en dag är alt bara slut för mig-
mina tankar nu. 16.8.2021av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-16 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP