Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Encrochats globala reningsstyrkor

Encrochats globala reningsstyrkor tillät amerikanerna att dra sig tillbaka från Afghanistan med äran intakt.

Kostnaderna är enorma för långsiktiga investeringar, där prostitution över ett glas te med droger som du kunde röka på gatan var något som naturligtvis var.

Amerikanerna och 60 andra länder visste mycket väl vad det handlade om.Älska, inte kriga.

Således fick de ett ultimatum att den 11 september, för att lämna landet men med hjälp av talibanerna gick operationen smidigt på bara 9 dagar.

Amerikanerna lämnade inte efter sig specialtränade militära hundar.

Nu arbetar USA: s ambassad, med ett minsta antal anställda, precis vid flygplatsen.

Under skydd av flera tusen amerikanska soldater, som säkrar omkretsen av flygplatsen.

På söndagskvällen gick talibanpelarna in i Kabul från alla håll utan att stöta på något motstånd.

Talibans talesperson Suhail Shaheen sa: "Detta är ett folkligt uppror!

Alla provinser har fallit i våra händer eftersom vi har folkets stöd! "

Efter överlämnades afganerna av västerlänningar är den afghanska huvudstaden ett offer för rädsla och osäkerhet.

Är det få som tar talibanernas löften för givet?

Det finns emellertid också afghaner som tackar Gud för att allt gick fredligt nu bara folket och den nya sociala ordningen att lämnas ensamma av västerlänningar för att leva sin kultur och religion utan andra tillämpningar,

Afghanska medborgare sågs återvända till sitt hemland genom gränsövergången Chaman-Bab-e-Dosti när Pakistan öppnade det igen efter förhandlingar med talibanerna.

"Rysslands ambassad i Kabul sa på måndagen att Afghanistans president Ashraf Ghani flydde från landet med fyra bilar och en helikopter full av pengar, men ändå hade han fått ge upp en del av pengarna. Fyra bilar var fulla av pengar. Så de försökte lägga några av pengarna i en helikopter, men de passade inte alla. En del av pengarna fanns kvar på landningsbanan. "

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 96 gånger
Publicerad 2021-08-16 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP