Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i minna klor.

jag har dig i minna klor.
du i mitt hjärta bor.
du blev så sur,
nu står jag på lur.
jag vill dig känslor ge.
få dig på mig se.
du trodde jag fanns i din fantasi,
men jag kan dig inte låta bli.
jag sänder känslor i stora lågor.
du undrar var är dina frågor.
vet du att lyckan i alla dar.
i mina känslor far.
du bor på en annan planet.
du inte nåt om kärlek vet.
jag undrar det finns nåt hopp.
.du tror jag är intresserad av din nere kropp.
det kommer från hjärtat mitt.
hittar inget som är ditt.
nu när du vaknar opp.
känner jag din glädje ditt hopp.
jag är en ande i de blå.
mig kan du aldrig få,
skrev när jag vaknade i dag.
17.8.2021 av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-17 11:58



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
i dina klor
där man vill va!

Snyggt ordat
2021-08-17
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP