Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ledsen glad.

jag blir ledsen glad.
när jag tittar på dig.
jag vet inte varför.
känner värme kärlek.
vet inte varför.
mitt hjärta brinner.'
att känslor för dig nu.
jag tittar och tittar,
vem är du var är du.
du nu bara du.
den ömhet för dig jag känner.
du och jag är bara vänner.
varför brinner kärleken .
som stora lågor. varför tände du i mig .
den stor stora gnistan.
elden brinner i mig.
när jag ser tänker på dig.
var är du för man.
vem är du vad kan jag nå dig
skrev nu.18.8.2021 av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2021-08-18 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP