Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min oro.

stora vågor.
på havets djup.
dom driver och driver.'
mig hit och dit.
hela mitt liv.
vem är jag.
vad vill jag.
vad söker jag efter.
söker jag efter oron.
eller söker jag efter sanningen.
om mig själv vad vill jag.
om mig själv är jag den osäkre.
som måste bli mer säker.
när jag fick 6 stycken barn.
då måste jag vara den starka.
starka mamman. vissa att det klarade jag.
nu när dom är stora. vad söker jag nu.
jag har sökt det andliga livet ända sen 8 års åldern..
ändå känner jag tomheten i mitt hjärta.
tomheten kommer när man förlorar sina kära.
dom är borta dom finns i mitt hjärta..
varje dag tittar jag på era foton mina alla kära.
mina kära söner ni blev inte gamla varför.
ni är änglar i himmelen , varför skrev 19.8.2021,
av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2021-08-19 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP