Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskade syster britt-marie

du satt i din rullstol.'
förlamad i halva kroppen.
'du såg inte glad ut.
när vi kom in.
du blev glad när jag sa din dotter .
kommer också med mig
hon sken upp som en sol.
köpte bullar du älskade.
sen gjorde din dotter healing.
på mig ja sa jag kände..
på hennes händer när hon.
tog på min rygg det brändes
minn syster britt.marie ville,.
sen visade hon sina ben.
jag frågade blev benen varma.
hon nickade o skrattade o skrattade .
sen sa hennes dotter .
hon kände cirklar . där min syster är förlamad..
konstigt att min syster britt.marie ville det.
.hon lyssnade vad ja sa och upplevde .
att det brände där jag hade ont.
snart blir det dags för nästa healing.
-för mig för mig.
jag kände ljus strålar från himmelen till mej.
sen kände jag ett mörker som drog förbi mig .
ja så är minna tankar nu, av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 145 gånger
Publicerad 2021-08-19 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP