Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar

finns det några .
goda tankar till mej.
i dag eller finns.
det bara onda.
tankar till mej i dag.
jag känner ingen värme.
.ingen kärlek till mej i dag...
jag känner inte.
kärlekens värme i dag.
var är det för tankar.
.som finns lång t borta..
som inte hittar vägen.'
till mej till mitt hjärta,
.eller finns det ingen kärlek..'
på jorden i dag.
just i dag.
när det är trötthetens dag.
skrev nu 19.8,2021 av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 103 gånger
Publicerad 2021-08-19 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP