Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hälften dröm, hälften drömsk verklighet.


Tick tack

tick
         tack

         tick
tack

soluret brast
ner föll tiden

hundra vilsna visare
svajar nu i otakt




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-08-20 20:36



Bookmark and Share


  Susen VIP
Intressant text med titel som väcker nyfikenheten

2021-08-25

  Kajan VIP
Tycker om att form och text förstärker varandra på ett mycket bra sätt.
2021-08-23

  BenGust VIP
Tiden i olag.
Livet på obestånd.
"Visare svajar nu i otakt".
Snyggt formulerat.
2021-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP