Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad är din glädje.

är den borta.
jag finner ingen glädje .
i dig i dag..
är du inte glad.
du sänder inte ut glädje.
till mej därför sänder jag..
glädje hop kärlek till dej.
se hur du förändras blir glad..
blir du den du en gång var.
- jag sänder ut tankar .
jag sänder ut kramar.
tar du e mot dom av mig.
jag längtar efter dig.
att hoppet kärleken
i dig skall brinna.
vill att din energi,
skal brinna du skal känna glädje
att du ger av dig själv..
till andra.
skrev nu 21.8.2021 av birgitta.




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-21 12:09



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Så sant. Skönt läsa förstående
Text som försöker ge energi
Och inte tjuva den bort
Från läsaren @v allehanda
Egoistiskt självutnämda
Poetpetare på det
Stället! Urrk
;)
2021-08-21
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP