Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spola tillbaka

Vi ville spola tillbaka livet,
till då när barnen var små.

En liten stund bara så vi hinner säga
att vi älskar dem.

Inte "till månen och tillbaka",
det är oändligt långt till månen
och tillbaka, men inte tillräckligt långt
för att förklara känslan.

Barnen är vuxna,
vi har låtit dem flyga iväg.

Nej, vi har inte låtit dem.
Det är livet som sagt åt dem att sticka.

Man måste släppa taget.
Annars dör den.
Kärleken.











Prosa av Cikoria Blå VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-22 14:40



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Du har så rätt.
Bra med korta rader även
när du kallar texten prosa.
2021-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP