Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Namnbyte


Namn är viktigt

Hur många finns det
som vantrivts med sitt förnamn hela livet
nu har det blivit lättare att byta namn
så bra
Efternamn har blivit lättare i alla tider
det var ju enkelt bara att gifta sig




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-21 17:56



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Du sa det - bra!
2021-08-22

  Monica Lindgren
Men Ingegerd är vackert, fornnordiskt (Guden Ing och "gerd" som jag glömt vad det betyder. Byt inte förnamn!)
2021-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP