Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu kände jag ljuset,'

nu känner jag ljuset.
när jag tittar upp till himmelen.
nu känner jag glädjen.'
när jag ser träden ovanför.
jag frågar får jag krama dig.
nej det får du inte..
vi är för olika.
vi kommer alltid.
att varandra svika.
vi dras tillsammans .
i känslornas känslor.
vet du vad kärlek är.
vet du det nu.
ja kärleken är att längta,
efter sina barn barn barn.
små händer som kramar mig.
kärleken är att längta efter en man..'
som har kärlek känslor.
.kärleken sitter inne i hjärtat.
den sitter inte utanpå kroppen.'
kärleken brinner inifrån människorna .
vem är du vem är jag.
vi kommer aldrig förstå varandra.-
av birgitta skrev nu 22.8.2021




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2021-08-22 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP