Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barn och djur.

jag kan alt om barn.
kan läsa vad dom vill.
jag kan läsa om djur.
vad hundar katter vill.
vad hästar och kor vill.
och grisar vad höns vill.
tänk vad härlig kärlek.
mellan människan och djur är.
man vågar vissa sina känslor.
sina tankar sin kärlek till dom.
tänk jag bodde i småland.
tänk vilken lycka när jag kom hem.
från jobbet varje dag.
alla katterna kom mötte mig vid bilen-
hönsen kom sprang mötte mig vid bilen.
det var kärlek och lycka.'
sen när jag kom in hundarna.
sen när jag kom i ladan. bara kärlek kärlek.
mellan djuren och mig tänk när hästarna kom.
bara kärlek värme glädje men den tiden är slut nu.
saknar skogen lugnet saknar sjön jag gick opp på övervåningen.'
tittade ut över sjön. för att få kraft jag grät och grät varje morgon.
min son roine hade dött han blev inte 23 år.i bilolycka.
så smålans skogen är full av mina tårar,
tomten är full av tårar .blommorna och gräset är fult av mina tårar.
sen tillbaka till stan sen dog min andre son .
sen kom död på död hela tiden sen minna sjukdomar
vad händer i morgon därför går tankarna opp o ner
mörker i bland ljusa dagar i bland.
skrev nu 22.8.2021av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2021-08-22 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP