Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förlåt.23.8.2021

det går inte att ändra.
på det jag det jag gjorde.
det går inte att ändra .
på alla misstag jag gjorde..
i hela mitt liv.
det går inte att ändra..
det som har varit.
bara be om förlåtelse.
ta e mot förlåtelse.
och gå vidare.
tänka jag måste lära mig-.
av alla mina misstag jag gjort.
ta varav på den tiden.
som är kvar i livet.
ta vara på alt.
som gör at alla mår bra,
vara tacksam för alla.
kära barn som är kvar.
släkten och vännerna
.i går ramlade jag baklänges .
min hund drog när det kom .
när det kom en annan hund nära.
jag ramlade slog i ryggen.
armarna o ben.
jag lär mig aldrig.
jag skulle inte gåt ut .
när jag kände mig svimfärdig.
glad att jag lever finns i dag.
bara att ta det stilla i dag.
av birgitta skrev nu 23.8.2021




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2021-08-23 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP