Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

följ mina steg.

steg för steg.
jag visar dig.
men du går ändå vilse.
går ofta fel-
då blir det som det blir.
följ mina steg.
behöver du aldrig lida.'
följ ditt hjärta.
följ det du tror på.
gå bara den rätta stigen
du är snart över den mörka bron.
du har gått igenom mycket.
det är för att din tro .
skulle bli väckt igen.
det är när du slocknat.
när du gav upp alt.
många gånger i dit liv,
nu är alla dörrar öppna..
för dig igen.
gör bara alt rätt igen.
skrev 8,1 2ooi, birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-24 11:43



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Inte lätt "att göra allt rätt". Men ett bra råd till den som tilltalas i dikten, är att följa sitt hjärta och det man tror på! Ärliga och uppriktiga tankar!
2021-08-24
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP