Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solen i evighet lysa.

solen i evighet lysa.
både glada och sorgsna dar.
både i glädje och i sorg.
håll i ditt minne.
din känsla som finnes i himmelen nu.
där får dom egentligen vara.
känn glädje för varje stund.
var glad den tid vi fått.
glädje av alla goda stunder.
då skall evighetens ljus .
för oss alla brinna i evighet.'
var glad för kärleken du gav.
för värmen kärleken du fick.
nu finns ni alla i himmelens höjd.
nu kan ni vara glada och nöjd.
ni inte till jorden ni titta .
där ni alla kära hitta'
skrev 1.9.2020
av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-24 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP