Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din dödsdag yngve,

kära minna barns far.
det är din dag24 augusti.
du är med våra två söner i himmelen.
vi måste förlåta varandra.
skal minnas dig med glädje.
vill att du skall finnas.
i deras hjärtan.
hade inte du funnits.
så hade inte de funnits
vi får vara tacksamma .
den tid vi hade.
glädje kärlek till varandra.'
det var bara jag som .
grät på din begravning.
fast vi både inte i hopp längre.
nu är du två av våra söner änglar i himmelen.'
vill inte att ni skall glömmas bort..
tänka bara på alla glada dagar .
vill att barn, barnen .skall veta ,
det finns en morfar .farfar i himmelen för er
av birgitta skrev i dag 24 augusti din dödsdag. skrev den i dag




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-24 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP