Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För några terrorister en gratis resa från Afghanistan?

Upp till 100 afghaner som evakueras  är på underrättelsens bevakningslista U.S.official

Får några terrorister en gratis resa från Afghanistan?

Tja, en högsta tjänsteman i USA har varnat för att så många som 100 afghanska flyktingar som flögs finns på underrättelsetjänstens bevakningslistor.

Siffrorna kommer som en afghan som har potentiella band till Islamiska staten upptäcktes av säkerhetsskärmar vid Al Udeid Air Bases i Qatar efter att ha evakuerats från Kabul flygplats.

Vissa kandidater för särskilda immigrationsvisor till USA hade identifierats som matchningar till underrättelsetjänstens bevakningslistor, varnade tjänstemannen.

Evakuerade screenas mot biometriska data inklusive ansiktsigenkänning, irisskanningar och fingeravtryck.

Magda Gad: USA har själva skapat terrorn i Afghanistan (expressen.se)




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-25 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP