Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppmärsammade text

vad är din glädje,
skriver som jag känner.
känslorna går upp o ner.
försöker fly från det som varit.
men man kan inte fly från sig själv.
tack birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2021-08-26 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP