Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleken är blind

kärleken är blind.
nej jag kommer aldrig .
släppa taget om dig.
du säger att det inte skall stå. nåt på din gravsten/minneslund/
nej säger jag släpper aldrig .
taget om dig du skall inte dö.
det har jag bestämt.
jag släpper aldrig taget.
för en du har så ont.
att du inte orkar längre.
när jag ser slutet är ute för dig.
den dagen måste jag .
släppa taget om dig.
så du slipper lida.
det gör ont i mitt hjärta.
sån är kärleken.
kämpa till sista blods droppen,
när alt hopp är ute.
skrev den i går kväll.
24.8.2021 av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2021-08-26 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP