Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sitter och tittar.

rakt ut långt bort.
tänker var finns.
där borta jag ser träd..
jag ser himmelen.
jag ser inga hus.
inga människor.
ingen glädje och skratt.'
är det evighetens port.
eller är det slutet.
på livets stig.
eller finns det hopp.
.åter en dag att leva.
.alt är inte helt slut nu.
i morgon lyser åter glädjen.
för mig bara kämpa vidare,
ta fram goda tankar i mig.
livet går upp och ner.
minna kära ni är bara aska det .
svåraste att bära.
ena minuten finns vi nästa .
är vi i himmelriket av birgittaskrev 25.8.2021




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-26 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP