Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BREDBENT

Jag går med ett ben 
på var sida diket
vet inte vilken sida
jag ska  ta
den ena är för stark
och den andra för svag
så  långt som jag ser
finns diket kvar
så bredbent genom livet
får jag gå
det tror jag

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-08-26 12:40



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Gå på vilken sida du vill, ödet leder dig oavsett sida till rätt plats i livet. Kanske kärleken väntar längre fram!
2021-08-31

  Marita Ohlquist VIP
Allvar och humor i skön förening.
2021-08-27

  Eva Helene VIP
Humor och allvar i en bra kombination här.
2021-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP