Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slutet på färden.

är det här slutet på färden.
färden upp till himmelen..
skall vi sluta strida .
sista dagen för oss.'
sista tiden sista dagen.
kärleken till varandra vi gav.
var tänker du på nu.
bara bara alt som är du.
varför gör du det,
jag vet inte varför.
varför tänker jag på dig.
så ofta jag kan.
du är ju en man.
som klev in i min tanke gång.
från himmelen hördes en sång.
vad vill du mig nu-
söker du en fru.
nej du söker ingen ting.'
du vil inte ge mig nån ring,
jag vill ingen ha.
jag vill bara må bra.'
kärleken måste vara fri
därför kan det aldrig bli vi.av birgitta skrev 26.8.2021




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2021-08-26 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP