Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag i augusti

Jag sätter mig ner och vilar ett tag
medan jag torkar mitt golv
ute är krispig augustidag
och klockan närmar sig tolv.

Jag öppnar min dörr, går ut som i trance,
än hör jag fåglarnas sång
mina fötter rör sig i någon sorts dans,
mot drömmen som släcktes en gång.


Nu går jag åter mot det som jag gömt,
djupt i mitt hjärta och själ
det väntade bara, det var inte glömt.
Framtiden vill mig så väl




















Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-26 17:38



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Riktigt solskensrim, välbehövligt helt allmänt, men särskilt i dessa tider.
2022-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP