Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DEN VILDA ÖN

FRÅN DEN VILDA ÖN
HÖRS VILD MUSIK
FRÅN VARJE LITEN PUB
SKA JAG DÅ LIGGA SOM ETT LIK
HÄR I MIN GAMLA SKRUBB?
JAG VILL SJUNGA MED I SÅNGERNA
SOM JAG KÄNNER IGEN
FÖR JAG MINNS TRE VILDA ALBUM SOM
KOM FÖR GANSKA LÄNGESEN

 

PÅ EN STOR SCEN SMATTRAR KLACKARNA
OCH DE BLIXTRAR LIKASÅ
TYSTAR MUNNEN PÅ BELACKARNA
SOM TROTS ALLT ÄR MYCKET FÅ
HELA ÖN TYCKS SJUDA AV MUSIK
FOLK ÄR INTE ALLS SOM HÄR
OCH VISST STÅR JAG STOLT
I EN VILD PUBLIK
FAST JAG ALDRIG VARIT DÄR!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 26/8 2021






Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 182 gånger
Publicerad 2021-08-26 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP