Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad ger du mig.

i dag var ger du mig.'
i morgon dagen ger du-
ger ljuset ger du mig mörkret..
ger du mig kärleken,
ger du mig glädjen.
står och tittar ut.
över hela naturen.
det är ljust där borta.
ovanför mig i himmelen.
ljusa trålar på himmelen.
kommer regnet att fortsätta.
eller blir det kalt.
troligen vänder i morgon.
när kommer solen.
värmen som sänder.
glädjen i min kropp.-
sen att löven faller,
precis som all ondska.
faller till marken.
blåser upp i bland.
till varandra sen kommer kärleken.
som dom vet känns .-
känns i hela hjärtat och kroppen.
att bara älska alla.
att finas att vara tacksam.
skrev i går kväll av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2021-08-27 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP