Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du vet inte.

du vet inte nånting om mig.
jag vet inte nånting om dig.'
vem är du som undrar.
.du har inte med mig att göra.
vem jag är.
jag har inte med dig at göra.
tror du at du måste veta alt.'
du behöver inte veta alt.
du behöver inte veta nåt.
du får ändå inte .
komma in i mitt hjärta.
jag vil inte bli sorgsen.
besviken i gen aldrig aldrig.
går jag igenom denna sorg och smärta.
jag vet du tänker på mig.
jag vet mer en du tror.
tror du på dig själv.
nej jag behöver dig inte.
men ändå hade det varit.
att tänka krama en god man.'
har du inga känslor kärlek.
du kan få av mig.
jag sänder dig kramar.
kärlek så det brinner .'
i ditt hjärta, skrev i går kväll 26.8.2021




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2021-08-27 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP