Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

försök förstå.'

alt är inte som du vill.
i denna värld..
jag tror en dag att två världar.
möttes i denna ondska.
.den goda världen.
vi måste mötas.
tänka på den nya generationen.
alla dessa små oskyldiga små barn.
skall inte behöva lida.
för att dessa människor.
som skal styra med makt och ondska.
för att dom tror dom vet bäst.
nej det bästa alla små.
oskyldiga barn i denna värd.
som inte gjort nånting.
det är det vuxnas ansvar.
se till att dom har det bra.
dom har rätt till kärlek.
bara rätt att vara
lyckliga ha ett hopp in för framtiden.
de är den värld jag vill alla barn skall ha..birgitta skrev nu




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-28 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP