Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem tror du.

vem tror du att du är.
jag har minna drömmar.
om denna värld.
som är på väg åt fel håll.'
det är så vad är kärleken.
ja var är den är helt grattis,
tänk om ändra dina känslor i dig.'
ta bort alt ont låt kärleken brinna.
över hela vår värld.
jag tror ni inte vet hur det känns .
att bara bara älska alla.
glädja en annan människa.
ta e mot ge kärlek,.-
pengar betyder ingenting.
prylar betyder ingenting.
förlorar man sina kära.
det är det som betyder nåt.
ja tänk att tro att .
dom döda kommer aldrig tillbaka.
av birgitta. skrev i dag




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2021-08-28 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP