Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag tänker på dig,

jag tänker på dig när jag vaknar .
jag tänker på dig på dagen,
det finns män över alt.
men jag är inte intresserad.
så såg jag en man.
han tände såna känslor i mig.
i mitt hjärta min kropp.
kan jag älska igen.
kan jag tro på en man igen
var är sanning var är lögn.
.om denna man driver han med mig.
jag vänder tagarna utåt
ingen skall nå mig.
ingen skal känna hur jag mår.
inne i mitt hjärta. där finns bara förtvivlan och sorg.
jag tänker inte bli sårad i gen.
vill inte såra nån man igen.
vill bara ge kärlek glädje.'
vad har jag lärt mig av minna misstag ingenting.'
när jag tänker på dig du får bli en dröm för mig
av birgitta skrev i dag29.8.2021.








Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2021-08-29 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP