Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad tror du om mig.

jag tror ingenting om dig.'
varför jag skriver så här.
mina känslor kan jag inte dölja.
jag kan inte mina känslor följa.
tror du inte jag vet vem du är.'
du är inget annat en du.
jag är jag du finns nära.'
ganska nära varandra.
vi vågar inte vissa vad vi känner.'
vad skall alla tycka och tro.
du vet jag har aldrig brytt mig.'
nu är mina barn stora,
nu är jag som lider.'
om minna känslor brinner vidare,
tror du inte på dig själv
jo jag gör det men jag är rädd om min frihet.
min vilja ingen man får bestäm över mig igen.
ja jag sa att kärleken är fri.
ja kärleken skal vara fri.
man skall inte bestämma över varandra
av birgitta skrev 29.8.2021




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2021-08-29 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP