Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Blåslampa


Finns ingen anledning stressa
över dessa repriser
eller höja rösten som en del
Viktigast för mig du mår bra
efter allt
många fullfjädrade har pokerface
Natti klokuggla




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2021-08-29 21:46



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
helt rätt. stress dödar kram
2024-05-10
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP