Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Korridorsnack Senryu


Munskydd går förbi
Är inte du för tidig ?
Var alltför ivrig!




Bunden vers av morgonstjärna VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2021-08-30 08:57



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Senaste nytt corona
Vi som tagit 2 sprutor ändå utsatta
Dagens forskningsrön.de som haft covid och tagit spruta är skyddade
Påfyllnadsdos väntar ...
2021-08-30
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP