Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lyssna inte på mig

varför det du tycker jag.
är en tjatig käring.
får jag inte vara i fred.
varför vill du det.
jag vill vara i fred.
med mina kära.'
alla kära tänka vara ensam
jag vill kunna säga till mina kära.
ingen skall tro dom bestämmer över mig.
jag berättar mina misstag .'
för mina barn och barn barn.
man skall berätta alt.'
det är roligt jag berättar .
vad jag gjort at jag bloggar .
men farmor säger dom och skrattar.
mina kära kan berätta alt.
för mig dom vet jag dömer inte.
om dom felar man lär sig av sina misstag.
av birgitta skrev 30.8.2021




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2021-08-30 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP