Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I lampans ljus

Skrivs orden

Hjärtas värme

Skönhetens berg

Längtan i höstens skymning

Skala av smärtan

Ta tillbaka orden som bara försvann

I nattens mörker

Se cirklar av skrift

Sanningen speglar

Hjärtat öppnar sig

Ge orden kraft

Lev här och nu

Väck upp alla vackra minnen

Bevara i lampskenets ljus




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-30 14:47



Bookmark and Share


  Niliboy
Vacker å något att bevara i lampans ljus!
2021-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP