Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


poste restante älskade uggla<3


Några tankar på pränt


Tassar på tå för att inte störa
ekot stannar kvar i mitt öra
ibland är det som få en spark
kolla in Jurassic Park
begravningen är nära
då alla förlorat sina kära

kliver i dina skor
var länge aningslös om du blockerade
insett främmande finger gjorde
du var sällan där och skrev
då andra sov, ibland lyssnade du
under åren du läkte
hörsel kan även ge skärsår i själen

med tiden lärt vådan med beskärning
skär vi under fel årstid ger trädet igen
och plötsligt växer det ut på en gren
en tusenfoting

ser sambandet där
somliga versaler ger sunda spader
men så finns de där andra
en inte kan klandra

Den säkraste rustningen bär vi inom oss
dagens droppar viktiga att fånga
dessa skälvande sista varma dagarna








Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2021-08-31 08:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP