Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solen på min väg.

nu kommer du fram.
sitter här och .
skall ta mitt blodtryck igen.
tänker solen du kommer fram.
och glädjer oss alla på denna jord.
bara några solstrålar till oss.
jag blir så glad så glad.
du solen finns nära mig nu-.
du värmer mitt hjärta.
kropp själ vad händer i dag-
tror bara på det bästa.
i bland känns alt hopplöst.
de är bara att inte ge upp-
kämpa minut för minut.
hoppas det händer mig något så jag mår bra i dag.
livet har två sidor märker oh ljus..
tro och tvivlet bästa bara tro på ditt jag.'
tro på alt som inte går.
i går när jag kom hem . det bara small till i mikron .
jag hade lagt in ägg -,mat med olja på .
hunden blev rädd stack ut i hallen. jag var för trött att fatta.
så nu står jag utan mikro ugn,tur att det inte började brinna.
ja det var ingen bra dag skrev 30.8.2021 av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2021-08-31 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP