Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Själens bläck

Vad finns bakom välputsade fönster
och polerade golv
vill du offra blodet ditt på mammons altare
det krävs att du ska tjudra din fåle i stallet
bland de tama
kan aldrig tänka mig frihet bytes ut mot tvång
du med de valkiga händerna
som höjt din heder till skyarna
inte vill du stå på verkstadsgolvet
som en polerad maskin
med en mondän frisyr
bland de andra jasägarna

inte vill du offra din heder för att passera gränsen
du går andra stigar med rena händer




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2021-08-31 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP