Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto ..tack för idag klikuggla. Du är bäst


Varje gång

 

jag hör sången

hör jag dina klockor slå

fastän dagen varit grå

din röst blandas med fiolen

trolltrummans fingerben

och solen

så fick jag brevet med fältposten

öppnade med skälvande fingrar

då hörde jag rösten

själen din.

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-31 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP