Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Angående vår Grannes Bortgång


Till Vår Granne

\"Ensamhet , Mångas Verklighet, kanske något av en hemlighet.idag släcktes ett liv pga ensamhet.Nu är det för alltid tyst i hennes rum, ingen längre hör hennes röst, ensamhet , något av en klische`i dagens sterreotypa samhälle? Kanske är det du och jag som borde tänka om , ge mera av oss själva ,svälja våran egoism och börja bry oss om varandra, släpp fram kärleken så att alla får ta del av den , även dom vi minst anar kanske lider av ensamhet. \"visdoms ord av mig \"

copyright beata grefberg




Fri vers av Beata Grefberg
Läst 444 gånger
Publicerad 2006-07-27 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Beata Grefberg
Beata Grefberg