Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

10 grader >> över 20


sjukvården måste rehab Corona blottade bristerna
Corona får vi leva med, det kommer alltid finnas
de som är ovaccinerade, vi som är vaccinerade
får räkna med påfyllnadsdoser
det konstaterade även vi i föreningen
vi börjar försiktigt efter lång frånvaro före
konditionsträningen
när garden stängs börjar styrketräningen
upptäckte nya stinksvampar stack upp där
nyligen rensade "hej du glömde mig!"
Vänta du bara morrade sammanbitet
soptunnan som rullade förbi.
ett bra val enbart så sommarblommor
tills svampen är utrotad
besiktiga taket? tack målaren som sprutade mot mossa
för flera år sedan, du förlänger livslängden
monsunregnen Växjö försäkringsbolagen vacklar
talibanerna president Biden
vardagen knackar på mellan plågoandarna

godmorgonkram älskade uggla3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2021-09-01 08:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP