Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Auktionshuset

 

Skriver dikten med en pensel av guld

trots tingens väsen tär

inga ringar dina ögon bär

önskar jag hade vingar

knackade då på fönstret ditt

berörande liv från början till slut

ändock såriga vingar

bär de oss till livets sista minut

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2021-09-01 08:07



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tog kortet igår hos barndomsvännen
gillade ljuset över plattorna och den gula vattenkannan
2021-09-01
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP