Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Känselspröt

 

Sammetsmjukt mörker, vingetår
Skyddsdräkt
Påfågelsklädd
klamrar fast vid grenens bark

Du kan inte bokstavera mig
Jag är gränslös
pudervingen
samtalar med rymden
jag är ingen fåtölj du kan gunga
Om endaste dag var kvar
Sökte jag det skönaste
Vördar livet jag har

ena stunden gästar jag blomman
nästa grannens tak




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2021-09-01 08:19



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP

suck en del texter ger mersmak
andra inte. för den delen fyller de ändå för andra en plats,
har mött dem som ser skönheten i stundens öga
det ömtåliga som vind kan förgöra


2021-09-01
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP