Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Genomlyst


Då vi lärt oss se igenom folk
en befrielse lämnar utopin
av den möjliga människan bakom sig
vi ser slyn står tätt
som sammangaddat gårdsfolk
i väntan på något som aldrig kom

det var tomma ax de skördade




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-01 08:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP