Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


On the road again


Hinder finns inte
Dövblind uppsöker skydd
Lampor blinkar larmet på
Vill klättra träden. Gräva masken
Dra in reven med braxen.

Väl ute får matte ingen lunchpaus
tjatar kom igen
Pausar ska orka hela dan
gräver stinksvamp morrar matte




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2021-09-01 11:51



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Fast det värmer som en kram han bryr sig.
2021-09-01
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP