Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tack för idag klokuggla<3


mem

 

visst gör det ont när knoppar brister

allt innestängt

väller fram med otyglad tunga

själen av stormen rister

och löven slutar att sjunga

varje steg till graven bär

längs ristade runor vi snubblar

i svart kostym vi oss klär

vi går i samma spår och grubblar

över skuggornas vaktparad

älskade uggla visst förstår jag

ibland är livet en charad

 

-----

Önskemål Senryu

planerar turen

att komma iväg bort från fattigsverige

26 juni 2016

visst var det då isdrottningen..

 

 




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2021-09-01 17:58



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
det är ett sisyfosarbete rullar upp stenen och den rullar ner igen.
byter spår annars blir jag tokig
kan inget göra mer än jag gjort

förlåt kram
2024-02-04

  morgonstjärna VIP
bara vid tanken på vad de gjorde dig
alla åren
får mig gå i taket
och ångesten nog är människor modiga bakom sina siffror masker


2021-09-01
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP