Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Lyktorna

sprider ljus då mörkertider nalkas
människor skriar nåd, hoppet sinar
varför tistlar och snår
då själva livet vid tröskeln står
hoppet famnar utsatta själen
våra lyktor må brinna
då jorden. Av vånda sig vrider
Empati med de arma som lider
men i vår lilla stad
Mörkertider ska bli flydda
Varje ljus som tändes

ger hoppet och sorgen vändes






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2021-09-02 17:57



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tack för idag älskade uggla
många fina dagar
ger möjligheter

2021-09-02
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP