Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Hemmet

 

det är där vi möter
de varma händerna

det är där vi tar av oss masken

känner oss trygga
redan när vi stiger in i hallen
finner vi ljuset
det har alltid funnits där
och vi känner oss hemma
där kan vi uthärda
omvärldens grus
orättvisor
tomma löften som reser
galgen utomhus


Godnatt klokuggla






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2021-09-02 22:19



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Hjärtekram
2022-06-02
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP