Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säkerhetsbältet


Dagen D de allierade landsteg i Normandie, det blev ändhållplatsen för andra världskriget. Nationer förenades kostnaden: marken dränktes i blod och gravar grävs fortfarande upp.

Många krig har människan startat, men aldrig fått nog. då dessa krigsherrar föds ur samma livmoder, kan tyckas var kommer alla ifrån?
Finns säkerhetsbälten som hindrar egot från att störta världen ut i fler krig, hur många människoliv ska offras före fredsduvan kan lyfta?

Med facit handen skriver tvivlande Tomas, kan olika verklighetssyn samlas under en flagga?

Kommer KABUL bli ormen som droppar gift i ådrorna på Världssamfundet?

Då behövs röster starka nog stå emot alla negativa krafter.

Idag släppte ABBA ny musik efter 39 år sjunger de tillsammans på ett album
dessa röster ur guldstrupar har det unika soundet! "Jag tror på dig, du har det ännu"
godmorgonkram älskade uggla<3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2021-09-03 08:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP